Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

11 Μαΐου το 2ο Herbalife Mile Run με πρωταθλητές και χρηματικά έπαθλα

Published

on

Το Herbalife Mile Run επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στο ΟΑΚΑ. Ο πρωτότυπος αγώνας του ενός μιλίου που διεξάγεται στο πλαίσιο του No Finish Line Athens, από φέτος έχει αναβαθμιστεί διεθνώς, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ενέταξε το μίλι στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος δρόμου.

Το ιστορικό αγώνισμα του μιλίου από το 2022 δίνει μία διαφορετική χροιά στον φιλανθρωπικό αγώνα για το «Μαζί για το Παιδί» και φέτος αναμένεται να προσελκύσει τα κορυφαία ονόματα της ημιαντοχής σε άνδρες και γυναίκες, καθώς η απόφαση των διοργανωτών για το Herbalife Mile Run του 2023, είναι να αναβαθμιστεί ώστε από την επόμενη χρονιά να ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι.

Γι αυτό και όπως ανακοινώνεται σήμερα από το No Finish Line Athens, για πρώτη φορά και σε συνεννόηση με την Herbalife ονομαστική χορηγό του αγώνα, προβλέπονται χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες του Herbalife Mile Run. Η εκκίνηση του φετινού αγώνα θα δοθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 19:00 εντός της Αγοράς Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Η συμμετοχή για όλους τους αθλητές και αθλήτριες με αθλητικό δελτίο σε σωματείο του ΣΕΓΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ με την προϋπόθεση πως είναι άνω των 16 ετών και έχουν αγωνιστεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ή δρόμου οποιασδήποτε κατηγορίας άνω των 16 ετών σε ένα από τα ακόλουθα έτη: 2021, 2022, 2023.

Η συμμετοχή για όλους τους υπόλοιπους αθλούμενους γίνεται έναντι του συμβολικού αντιτίμου των τριών (3) ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι να συμπληρωθούν οι 200 διαθέσιμες θέσεις (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση όταν συμπληρωθούν).

Οι εγγραφές για το Herbalife Mile Run γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com, αλλά και μέσω της γραμματείας του No Finish Line που θα λειτουργεί από 2 έως 6 Μαΐου εντός του εκπαιδευτικού ομίλου ΙΕΚ Δέλτα 360 (Σταδίου 26, Αθήνα).

Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον αγωνιστικό διευθυντή του Herbalife Mile Run Παναγιώτη Χαραμή (697 245 3820).

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της Herbalife, η οποία αποτελεί την No1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ HERBALIFE MILE RUN

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Πέμπτη, 11-05-2023

Έναρξη 19:00 – Λήξη 20:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αγορά Καλατράβα, Ολυμπιακό Πάρκο, ΟΑΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Herbalife Olympic Mile Run μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι υπάγονται στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες.

Κατηγορία 16-19 (Α-Γ, έτη γέννησης: 2004-2007)

Κατηγορία 20-34 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1989-2003)

Κατηγορία 35-44 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1979-1988)

Κατηγορία 45-54 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1969-1978)

ΤΕΧΝΙΚΑ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • Η διαδρομή είναι μετρημένη 1.609,344μ. από πιστοποιημένο μετρητή της παγκόσμιας ομοσπονδίας
  • Για κάθε κατηγορία θα δοθεί ξεχωριστή εκκίνηση αν οι συμμετοχές το επιβάλλουν, σε κάθε περίπτωση την απόφαση θα πάρει ο τεχνικός υπεύθυνος
  • Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και τον έλεγχο της διαδρομής και των στροφών, θα χρησιμοποιηθούν επίσημοι κριτές και γυμναστές
  • Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν βραβεύσεις νικητών και νικητριών κάθε ηλικιακής κατηγορίας

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι ξεκάθαρο και σαφές πως αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οφείλουν να διαθέτουν ιατρική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους.

Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας, που μαζί με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχονται υποχρεωτικά τους παρακάτω όρους που επισυνάπτονται στη φόρμα συμμετοχής.

“Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.”

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens
https://www.instagram.com/nflathens/

Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens: [email protected]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!