Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

2.500 εθελοντές στο Καζάν

Published

on

Τα ονόματα των 2.500 εθελοντών, που θα συνδράμουν στη διεξαγωγή του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου του Καζάν, ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή. Η επιλογή έγινε μέσα από 23.927 αιτήσεις.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το κομμάτι των εθελοντών είναι από τα σημαντικότερα στη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων και μια κορυφαία διοργάνωση όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα. Η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε τα ονόματα των 2.500 εθελοντών που θα προσφέρουν την εργασία τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι εθελοντές προέρχονται από τη δημοκρατία του Ταταρστάν, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Καζάν, από 20 γειτονικές περιοχές και από 16 άλλες χώρες και θα καλύψουν περισσότερες από 200 θέσεις στο 16ο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα μάστερς.
Οι υπεύθυνοι αυτού του τομέα χρειάστηκαν κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να σχηματίσουν τις ομάδες για κάθε εγκατάσταση της διοργάνωσης. Οι συνεντεύξεις με τους υποψήφιους ολοκληρώθηκαν την 1η Μαρτίου και η επιλογή έγινε μέσα στον Απρίλιο από ένα σύνολο 23.927 αιτούντων. Από τα βασικότερα κριτήρια ήταν φυσικά η γνώση αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου δέχτηκαν τις προτάσεις εργασίας με πλήρη περιγραφή των καθηκόντων τους και του προγράμματός τους. Όσοι δεν κατάφεραν να είναι μέσα στους 2.500 τυχερούς, έλαβαν ένα ευχαριστήριο απαντητικό email για το ενδιαφέρον τους για τα διοργάνωση.
Επόμενο στάδιο είναι το πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα ακολουθήσουν εντός του Μαΐου, ενώ στις 18 και 19 Ιουλίου θα πρέπει οι εθελοντές να βρίσκονται στο Καζάν. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα περιλαμβάνει επιπρόσθετες πληροφορίες για το ρόλο του καθενός και την εγκατάσταση στην οποία θα απασχοληθεί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/