Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιστρέφει στην Πάτρα η Δράκου

Published

on

Η Νόρα Δράκου πραγματοποίησε το πρωί την τελευταία της προπόνηση στην Αλεξανδρούπολη και επιστρέφει στην Πάτρα για να συνεχίσει την προετοιμασία της.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]

Μετά από 10 ημέρες στην Αλεξανδρούπολη η Νόρα Δράκου επιστρέφει σήμερα Τρίτη στην Πάτρα. Η 23χρονη πρωταθλήτρια πραγματοποίησε καμπ προετοιμασίας στην ακριτική πόλη βάζοντας τις βάσεις για τον πρώτο αγώνα-στόχο της σεζόν που είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου. «Δουλέψαμε πολύ στην τεχνική, στις στροφές και σε κάποιες λεπτομέρειες που θα με βοηθήσουν να τελειοποιήσω την κούρσα μου», είπε η Δράκου στο Sportsfeed. «Οι αθλητές της ομάδας της Αλεξανδρούπολης με βοήθησαν πάρα πολύ. Κολυμπούσαμε μαζί και είχα ανταγωνισμό σε αντίθεση με τις προπονήσεις στην Πάτρα όπου κολυμπάω μόνη μου. Μου έκανε καλό αυτό γιατί κοντραριζόμασταν στις κούρσες». Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία, η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ σε 50μ. και 100μ. ύπτιο σημείωσε: «Ήταν πάρα πολύ καλές. Δεν το περίμενα. Οι άνθρωποι ήταν φιλόξενοι και στο Thraki Palace που μέναμε ο,τι χρειαζόμασταν το είχαμε. Το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης είναι καινούργιο και οι συνθήκες για την προπόνηση ήταν ιδανικές. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν και αυτό που μας λείπει από την Πάτρα». Σχολιάζοντας το πρόβλημα θέρμανσης που παρουσιάζεται στο κολυμβητήριο «Α.Πεπανός» η Δράκου σημείωσε: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση σηκώνω τα χέρια ψηλά! Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον. Αυτό που γνωρίζω είναι πως εδώ και δύο χρόνια οι γονείς πληρώνουν παραπάνω για να είναι ζεστό το νερό και τελικά δε γίνεται τίποτα. Είναι απαράδεκτο και ντροπή η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας να μην έχει ένα κολυμβητήριο που να λειτουργεί σωστά όλο το χρόνο». Παρά τις δύσκολες συνθήκες η Δράκου θα συνεχίσει από αύριο Τετάρτη κανονικά την προετοιμασία της παίρνοντας ρεπό μόνο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/