Connect with us

TOP

Χειμερινή διαβίωση για τον Παπαμιχαήλ

Published

on

Όταν οι περισσότεροι αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς, προετοιμάζονται αυτήν την εποχή σε θερμά κλίματα, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ βαδίζει παγωμένες διαδρομές.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. Ο Έλληνας πρωταθλητής του βάδην βρίσκεται στην Καρδίτσα αυτό το διάστημα και εκτός από την μοναξιά του αγωνίσματος του έχει να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την χειμωνιά που πλήττει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
Οι -4 βαθμοί που στην καλύτερη περίπτωση θα γίνουν 2 βαθμοί Κελσίου μαζί με την υγρασία κάνουν ακόμα πιο επίπονη την προσπάθεια του αθλητή του Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος έχει μπροστά του το όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων με τη πρόκληση να είναι μεγάλη και να τον πεισμώνει για να συνεχίσει και να μην το βάζει κάτω. «Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά. Είμαστε σε φουλ ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός μέσα στις γιορτές με ταλαιπώρησε πάρα πολύ καθώς γυμνάζομαι με -4 έως 2 βαθμούς καθημερινά και με πολύ υγρασία. Όταν κάνεις καθημερινά διπλές προπονήσεις είναι πολύ επίπονο αλλά δυστυχώς το αγώνισμα μας αυτές τις ιδιαιτερότητες έχει« δήλωσε στο Sportsfeed ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου.
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αναμένεται να αγωνιστεί στα 10 χιλιόμετρα στην ημερίδα βάδην που θα πραγματοποιηθεί στο Σχινιά στις 10 Ιανουαρίου στα πλαίσια του προπονητικού του σχεδιασμού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/