Connect with us

TOP

Ρεπό ούτε στη γιορτή του!

Published

on

Μπορεί η σημερινή ημέρα για τους περισσότερους να αποτελεί αργία αλλά όχι για τον εορτάζοντα Φώτη Μυλωνά που σιγά σιγά ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Πτολεμαΐδα.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]

Ο 20χρονος κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην κοζανίτικη πόλη μαζί με την ομάδα του από το περασμένο Σάββατο πραγματοποιώντας καμπ προετοιμασίας. Ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2014 είναι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας του που στόχο έχει να του δώσει το εισιτήριο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου και γιατί όχι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. «Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα αποδειχθεί επιτυχημένη η χρονιά με αποτελέσματα που θα ήθελα να δω ως Φώτης», σημείωσε ο Μυλωνάς στο Sportsfeed και πρόσθεσε: «Συγκριτικά με την περσινή σεζόν εκεί που έχω εστιάσει φέτος είναι τα σπριντ και η τεχνική. Με τον προπονητή μου, Τάσο Παπαδόπουλο, βλέπουμε κάποια πράγματα πιο εμπεριστατωμένα και τα μελετούμε σε βάθος». Ο 20χρονος, που ειδικεύεται στο ελεύθερο, θα ψάξει την πρόκριση στο Λονδίνο στο 50άρι. Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιεί προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα και αναφερόμενος στο προπονητικό πρόγραμμα το οποίο μεσολάβησε από το Σάββατο μέχρι σήμερα είπε: «Κάνουμε την ίδια προπόνηση με αυτή στο Ποσειδώνιο αλλά όταν είσαι σε διαφορετικό μέρος δουλεύεις πιο συγκεντρωμένα. Δουλεύεις μόνο για το κολύμπι. Γνωρίζεις ότι έρχεσαι για αυτό και πρέπει να κάνεις μόνο αυτό». Ο Μυλωνάς θα συμμετάσχει τελικά στο flanders cup της Αμβέρσας στις 23 και 24 Ιανουαρίου όπου μπορεί να μην είναι εκείνη την περίοδο απόλυτα έτοιμος αλλά θα είναι ένα καλό τεστ. Για την αποστολή του Άρη δεν υπάρχουν αργίες καθώς σήμερα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση και θα ακολουθήσει η απογευματινή. Αύριο Πέμπτη θα προπονηθούν για τελευταία φορά στην Πτολεμαΐδα και το μεσημέρι θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/