Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ξεκινά το ταξίδι για το Ρίο

Published

on

Από το παγωμένο Βελιγράδι και την Κόμπακ Αρένα, ξεκινά αύριο το πρωί στις 11, το ταξίδι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών με αντίπαλη την ομάδα της Πορτογαλίας.

Οι παίκτριες του Σάκη Κεχαγιά πήραν μία πρώτη γεύση από την εντυπωσιακή αρένα όπως έχει διαμορφωθεί (η οποία έχει πλέον χωρητικότητα 11.000 θεατών) και είναι έτοιμες για την πρεμιέρα κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπορεί να της προσφέρει ούτε μια καλή προπόνηση. Η Εθνική αντιμετώπισε την Πορτογαλία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού κερδίζοντας την 22-3 μέσα στη Λισαβόνα.
Το ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα είναι ιδανικό και για την αυτοπεποίθηση των παικτριών που δε θα χρειάστει να ξεκινήσουν με το καλημέρα στα δύσκολα, έχοντας να αντιμετωπίσουν μία εκ των Ουγγαρια, Ολλανδία και Ρωσία με τις οποίες θα αναμετρηθούν για τις πρώτες τέσσερις θέσεις.
Μοναδικό πρόβλημα, οι μικροενοχλήσεις που έχει η αρχηγός της Εθνικής, Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία όμως είναι μαθημένη να αγωνίζεται τραυματισμένη. Το πιο πιθανό πάντως είναι να μην χρησιμοποιηθεί αν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα προκειμένου να είναι διαθέσιμη για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Ουγγαρία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/