Connect with us

TOP

Σούπερ έκπληξη με Κέρμπερ

Published

on

Μια Γερμανίδα, στέρησε στη Σερένα Γουίλιμς την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ μια άλλης Γερμανίδας, σε κατακτήσεις γκραν σλαμ. Η Αντζελίκ Κέρμπερ νίκησε την Αμερικανίδα στον τελικό του όπεν της Αυστραλίας και δεν της επέτρεψε να φτάσει τους 22 τίτλους της Στέφι Γκραφ.

Η 28χρονη Γερμανίδα, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, ποτέ δεν κατάφερε να περάσει από τον τέταρτο γύρο του όπεν της Αυστραλίας στις προηγούμενες επτά συμμετοχές της. Μόλις της δόθηκε η ευκαιρία του τελικού, δεν την άφησε να πάει χαμένη. Πήρε το πρώτο σετ σε 39 λεπτά, επικρατώντας 6-4. Έχασε το δεύτερο σε 33 λεπτά , 6-3, για να ακολουθήσει μια μεγάλη μάχη στο τρίτο και τελευταίο σετ. Η Γερμανίδα χρειάστηκε 54 λεπτά για να φτάσει τελικά στο 6-4 που της χάρισε τη δεύτερη νίκησε σε οκτώ αγώνες κόντρα στη Γουίλιαμς και τον πρώτο μεγάλο της τίτλο. Αυτή η νίκη, θα ανεβάσει την Κέρμπερ στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.
Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα της Γουίλιμας σε 26 τελικούς γκραν σλαμ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/