Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Συγχρονίζονται στο όνειρο

Published

on

Με τη συμμετχή 36 χωρών ξεκινα σε λίγες ώρες το προ-Ολυμπιακό τουρνουά συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ρίο, οπου θα δοθούν τα εναπομείναντα Ολυμπιακά εισιτήρια.

Η Ελλάδα συμμετέχει με τρεις αθλήτριες την Ευαγγελία Πλατανιώτη, την Ευαγγελία Κουτίδη και την Εβελίνα Παπάζογλου. Ελληνική συμμετοχή υπάρχει και με τη σημαία της Αυστρίας, καθώς οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή, Άννα Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική θα διεκδικήσουν και αυτές την πρόκριση. Όπως συμβαίνει με την ελληνική ομάδα, έτσι και με την αυστριακή, η πρόκριση είναι για δύο αθλήτριες καθώς δεν υπάρχει αναπληρωματική τους Ολυμπιακούς. Αυτό σημαινει πως μία από τις τρεις αδελφές θα μείνει εκτός…
Για όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια των έξι Ελληνίδων αθλητριών, μπορούν να το κάνουν εδώ καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία έχει φροντίσει για live streaming.
Nα θυμίσουμε ότι οι θέσεις για το ντουέτο είναι 24 και μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί η Βραζιλία, η Ρωσία, η Κίνα, η Αυστραλία, η Αίγυπτος, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Ουκρανία ενώ υπάρχει η εκρεμμότητα της Ωκεανίας καθώς και το ερωτηματικό της Νότιας Αφρικής. Οι διαθέσιμες θέσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά ειναι 11 και ο στόχος της ελληνικής ομάδας, καθώς και των αδελφών Αλεξανδρή, είναι να βρεθούν εντός της 11αδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/