Με το φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας προ των πυλών (21-22/2 στο Βόλο) τα τρία φαβορί αγωνίστηκαν για την 15η αγωνιστική της Α1 των γυναικών και για άλλη μια φορά έδειξαν την απόσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα των γυναικών μεταξύ των… ταχυτήτων.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 27-10
Η Άμπι Άντριους και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη σημείωσαν από τέσσερα τέρματα, οι Στεφανία Σάντα, Φωτεινή Τριχά, Βασιλική Πλευρίτου και Δέσποινα Δρακωτού από τρία, σκόραραν συνολικά 11 αθλήτριες του Ολυμπιακού που νίκησε 27-10 τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο. Οι ερυθρόλευκες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο φάιναλ 4 και έδειξαν ότι είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Οκτάλεπτα: 7-2, 6-2, 8-1, 6-5
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-24
Με νταμπλ-σκορ (24-12) πέρασε από τα Χανιά ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν η Ελένη Ξενάκη που σημείωσε οκτώ τέρματα. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προηγήθηκε 14-6 στο ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την προσεχή Παρασκευή 21/2 στις 16:00 στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ 4 του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Βόλο.
Οκτάλεπτα: 2-6, 4-8, 3-3, 3-7
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΣ 7-19
Με άνετη εκτός έδρας νίκη 19-7 επί του ΓΣ Ηλιούπολης, ο Άλιμος συνέχισε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής ήταν η τελευταία του πριν την παρουσία του στο φάιναλ 4 του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Βόλο. Την Παρασκευή 21/2 στις 18:00 ο Άλιμος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη με τα έξι τέρματα που σημείωσε, έφτασε τα 54 στο φετινό πρωτάθλημα και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Οκτάλεπτα: 2-5, 2-5, 2-6, 1-3