Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ στα 110μ εμπόδια! (video)

Published

on

Και όμως έγινε και αυτό! Έπεσε το ρεκόρ του Άρις Μέριτ (ΗΠΑ) στα 100μ εμπόδια και μάλιστα κατά τη διάρκεια των τελικών του NCAA!

O Τζα Κόμπι Θαρτ, πριν από λίγο, τρέχοντας στον ημιτελικό των 110μ εμποδίων που έγινε στο στάδιο Χέιγουορντ του Γιουτζίν, τερμάτισε σε 12.75 (+1,0) για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ του Άρις Μέριτ, όταν ο Αμερικανός είχε τρέξει 12.80 (+0,3) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Ο μοναδικός που είχε πλησιάσει στο εκατοστό το ρεκόρ, ήταν ο Γκραντ Χόλογουεϊ (ΗΠΑ) όταν το 2012, και αυτός στο Χέιγουορντ είχε τρέξει σε 12.81 (+1,8).
O 21χρονος Θαρτ (ΗΠΑ) πριν το σημερινό ημιτελικό είχε ατομικό ρεκόρ 13.05 (-1,0) που το είχε τρέξει πριν από ένα μήνα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr