Το ταξίδι της Εθνικής στο Ευρωβόλεϊ συνεχίζεται, αλλά από την Άγκυρα μετακομίζει από την Παρασκευή στη Βουδαπέστη.
Άγκυρα Δημήτρης Τυχάλας
[email protected]
Η ελληνική ομάδα ως 4η στον όμιλο μας θα αγωνιστεί με τον πρώτο του 3ου ομίλου που είναι η Ολλανδία την 1η Σεπτεμβρίου (ακόμη δεν είναι γνωστή η ώρα του αγώνα), το ξεκάθαρο φαβορί των αγώνων στη Βουδαπέστη.
Οι «οράνιε» έχουν 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και αύριο αντιμετωπίζουν στον τελευταίο τους αγώνα την Ουγγαρία, ενώ είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές δυνάμεις (μαζί με Σερβία, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία). Πάντως όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί με μια σημαντική απουσία στο μεταξύ μας παιχνίδι καθώς η κορυφαία υποδοχέας της, η Μπλάνκεσταϊν υπέστη διάστρεμμα στο χθεσινό ματς με το Αζερμπαϊτζάν και θεωρείται απίθανο να προλάβει να αποθεραπευτεί.
Κι η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά για την Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία είναι κατά το ήμισυ Ολλανδέζα (από την πλευρά της μητέρας της), αλλά έχει ήδη αγωνιστεί δύο φορές εναντίον τους με την Εθνική Ελλάδας.