Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Αύριο η εγχείριση της Αρβανίτη, όλα ανοικτά για το μέλλον

Published

on

Αύριο το πρωί η Βίκυ Αρβανίτη θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Βίκυ έπαθε τη ζημιά στο τέλος της προχθεσινής προπόνησης κι από εκείνη τη στιγμή στις τάξεις της ΕΟΠΕ έχει χτυπήσει ο συναγερμός, καθώς η φύση του τραυματισμού είναι τέτοια που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

H εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι πρόκειται για ολική ρήξη, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της επέμβασης όταν θα υπάρχει πλήρης εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού και οι γιατροί θα μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για το χρόνο της αποκατάστασης.

Στην σημερινή έκτακτη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η μοναδική απόφαση που πάρθηκε ήταν η ακύρωση της συμμετοχής στα δύο τουρνουά σε Κίνα και Μεξικό (η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα) καθώς εγκαταλείφθηκε η ιδέα να βρεθεί μια προσωρινή παρτενέρ στην Καραγκούνη.

Κι αυτό γιατί από την στιγμή που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον χρόνο αποθεραπείας της Βίκυς και παράλληλα σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIVB μια ομάδα μπορεί να διατηρήσει έως και 4 μήνες τη βαθμολογία της (εφόσον υπάρχει πιστοποιημένος τραυματισμός) κρίθηκε σκόπιμο να μην παρθεί οποιαδήποτε βιαστική απόφαση.

Ωστόσο αυτό που προέκυψε στην συνάντηση των ανθρώπων του μπιτς βόλεϊ (διοίκηση, διοικητικό προσωπικό και προπονητικό τιμ που βρίσκονται σε επιφυλακή από την Τρίτη αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση) είναι η ανάγκη δημιούργιας μιας δεξαμενής αθλητριών προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης της οποιασδήποτε δυσκολίας.

Κι εδώ αυτή η πρόθεση έρχεται να φανερώσει (λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τη Βίκυ) ένα μεγάλο κενό που δεν έχει καλυφθεί και σ’ αυτό πέρα από την όποια διοικητική ευθύνη, μερίδιο έχει και ο Τίε Σαντάνα.

Ο Βραζιλιάνος, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα ως προς το επίπεδο της δουλειάς του, είχε παρουσιαστεί πέρσι τον Μάρτιο από την ΕΟΠΕ με τον τίτλο του συντονιστή των Εθνικών ομάδων, ωστόσο ασχολήθηκε αποκλειστικά με Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη (κατανοητό σε ένα βαθμό λόγω της τεράστιας προσπάθειας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες) και από ελάχιστα έως καθόλου με τις υπόλοιπες ομάδες και κυρίως με την ανακάλυψη και τη δημιουργία νέων ομάδων.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πει κάποιος και αυτή είναι η αλήθεια, καθώς σύντομα ξεκινά ένας νέος Ολυμπιακός κύκλος και ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!