Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χάνει όλες τις στάσεις του παγκοσμίου κυπέλλου η Μάκιντος

Published

on

H Σάμερ Μάκιντος δεν θα αγωνιστεί σε κανένα μίτινγκ του φετινού παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης, με την Καναδή να έχει δηλώσει ότι είναι άρρωστη.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Το νέο μέλος της ομάδας του Μπομπ Μπάουμαν, η Σάμερ Μάκιντος, αρχικά απέσυρε την συμμετοχή της από το παγκόσμιο κύπελλο του Καρμέλ το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι έχει αρρωστήσει και ακολούθησε την συμβουλή του γιατρού της να μείνει εκτός δράσης. Σύμφωνα με καναδικά και αμερικανικά μέσα, η 19χρονη θα χάσει τελικά και το μίτινγκ του Γουέστμοντ στις 17-19 Οκτωβρίου, αλλά και εκείνο που θα φιλοξενηθεί στην πόλη της, το Τορόντο, στις 23-25 του μηνός. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία της, αλλά αφού έμεινε εκτός προπονήσεων για αρκετές μέρες, επιθυμία της είναι η πλήρη ανάρρωσή της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr