Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ πρεμιέρ: Νίκησε και ελπίζει ο Φίλιππος

Published

on

Ο Φίλιππος νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Νίκαιας 29-27 για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ στην χάντμπολ πρεμιέρ και ελπίζει στην παραμονή του.

Υπάρχει το δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική (26/3) ο Ζαφειράκης θα νικήσει στη Νάουσα την αδύναμη και αδιάφορη Σαλαμίνα θα μείνει στην κατηγορία καθώς θα φτάσει τους 14 πόντους και υπερτερεί στην ισοβαθμία τόσο του Δούκα, όσο και του Φιλίππου, αλλά είναι από πάνω τους και σε περίπτωση τριπλής έχοντας +4 στη διαφορά τερμάτων.

Ο Φίλιππος υποδέχεται τον Δούκα και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία στην τριπλή ισοβαθμία στους 14 πόντους, αφού θα έχει -1 διαφορά τερμάτων, ενώ ο Δούκας -3.

Ο Δούκας παραμένει στην χάντμπολ πρεμιέρ σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας, αλλά ακόμα και σε ήττα με ένα γκολ διαφορά, αφού τότε θα έχει -2 διαφορά τερμάτων, όπως και ο Φίλιππος, αλλά θα έχει καλύτερη επίθεση στα παιχνίδια μεταξύ των τριών (82 έναντι 77 αυτή την στιγμή).

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 3-7, 7-10, 8-12, 11-15 (ημχ.), 15-19, 17-22, 20-23, 22-26, 24-27, 27-29
ΑΡΗΣ (Γρηγοράκης): Ρασπίτσος, Ταουσάνης, Βλάχος 2, Γ. Μελετάκος 4, Δ. Μελετάκος 4, Τζάνος, Κοκκοράκης, Ακερμανίδης, Τόμσον, Χουρσουντιάν 4, Ζιβούλοβιτς 8, Μινάρδος, Γραμματικόπουλος, Τζουβάρας 3, Τσανίνος, Τσαμούρης 2.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Παυλίδης): Μποροντάι 1, Κωστακίδης 8, Ρίζος, Μέχιτς, Εμμανουήλ, Σόφρανατς, Κουκουτσίδης 5, Κυριακίδης 1, Μούγιτς, Β. Φιλόσογλου 3, Στανκίδης, Άγκοβιτς 4, Παπαδόπουλος, Σαμάρσκι 7, Κ. Φιλόσογλου.
Κόκκινη: 19:03 Μούγιτς (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 4-7, Πέναλτι: 6/7-1/1

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr