Connect with us

XMAN

Δεν πέρασε η καταγγελία σύμβασης Παπαποστόλου!

Published

on

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Ελπίζω να είναι γιατί χθες πέρασα τη μέρα μου με τον Κατάσκοπο…

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Χθες ήταν η σειρά του να κάνει την 3η δόση του εμβολίου και πήγα μαζί του για παρέα. Να πούμε και τα παρασκηνιακά μας για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Εγώ θα γράψω τα του ΣΕΓΑΣ και του στίβου και αυτός τα της ΔΟΑ, ΕΟΕ και κτλ.

Η πρώτη μειοψηφία της Σακοράφα στο συμβούλιο

Ζόρικα τα πράγματα για την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ που είπε να φέρει προχθές στο ΔΣ για επικύρωση τη μονομερή καταγγελία σύμβασης Παπαποστόλου. Είπε λοιπόν να την φέρει γιατί έπρεπε ώστε να είναι νόμιμη και ενεργή, έλα όμως που ο Μελαχρινός απείχε (κι άλλο μήνυμα με αποδέκτη την πρόεδρο) και ο Δημάκος δήλωσε φίλος του Βαγγέλη 35 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν τα νούμερα για την ψηφοφορία και η Σακοράφα φυσικά το τράβηξε πίσω το θέμα Παπαποστόλου, αφού βέβαια τον στόλισε για τα καλά μιλώντας μέχρι και για δολιοφθορά του μαραθωνίου ώστε να δικαιολογήσει την απόφασή της να τον καταγγείλει.

  • Αυτό και αν ήταν ήττα για την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ που πρώτη φορά παίρνει πίσω θέμα πρός ψήφιση στο ΔΣ με το φόβο της ήττας.

25.500 ευρώ στον Πολιά για χρονομέτρηση 4.284 ατόμων

Δεν ξέρω πολλά από χρονομετρήσεις αλλά ρωτώντας πας στην Πόλη όπως μου έμαθε και η γιαγιά μου. Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας είχε ανώτατο όριο συμμετεχόντων 5.000 άτομα και άλλα τόσα επιτράπηκαν για τα 5χλμ. Τελικά στην διοργάνωση που έγινε στην Αθήνα 12 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα 4.284 άτομα και όπως λέει η πιάτσα των χρονομετρών, το κόστος χρονομέτρησης για τόσα άτομα δεν γίνεται με τίποτε να ξεπεράσει τα 6.000 ευρώ.

  • Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως ο οικονομικός απολογισμός του ημιμαραθωνίου που παρουσίασε η πρόεδρος έχει εγκεκριμένα 25.500 ευρώ ως κόστος χρονομέτρησης του ημιμαραθωνίου. Θα μου πείτε υπολόγιζαν να έχουν παραπάνω συμμετοχές και γι αυτό ετοιμάστηκαν για τα διπλάσια άτομα, αλλά και διπλάσιοι να ήταν οι συμμετέχοντες το κόστος όπως λέει η πιάτσα δεν θα ξεπερνούσε τα 11.000 ευρώ όποιος και αν έκανε την χρονομέτρηση.

Που πήγαν τα 15.000 ευρώ;

Μήπως όλοι εσείς που βρίσκεστε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις που πήγαν τα τουλάχιστον επιπλέον 15.000 ευρώ που χρεώθηκε το ταμείο της ομοσπονδίας γι αυτήν την χρονομέτρηση που έγινε από την εταιρεία του Νίκου Πολιά; Εκτός και αν αυτά τα 15.000 ευρώ είναι η έξτρα αμοιβή του Νίκου Πολιά που δουλεύει καθημερινά με τον Ηλία Ζαχαρόγιαννη (ως τεχνικοί διευθυντές ή σύμβουλοι ή όπως αλλιώς θέλουν να αποκαλούνται) για να στήσουν το μαραθώνιο…

Το ΤΕΦΑΑ το ξέρει πως συνεργάζεται με το ΣΕΓΑΣ;

Ειπώθηκε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ πως ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή του μαραθωνίου και ανέλαβε και τεχνικός διευθυντής ή τεχνικός σύμβουλος αν το θέλετε, μετά από έγκριση της διοίκησης του ΤΕΦΑΑ. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως κανείς στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και στο ΕΚΠΑ δεν έχει ιδέα για όλα αυτά που επικαλέστηκε η πρόεδρος και ο Ζαχαρόγιαννης με την παρέα του θα βρεθούν στο τέλος να πληρώνουν τη νύφη; Θα ζητήσω από τα παιδιά του Sportsfeed να απευθυνθοπούν στα ΤΕΦΑΑ και θα σας ενημερώσω αν έχει άδεια ή όχι.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!