Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Έφυγε» ο Γιώργος Νίκογλου

Published

on

Ένας από τους προπονητές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στα κλιμάκια του ΣΕΓΑΣ στη βόρεια Ελλάδα, ο Γιώργος Νίκογλου, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών.

Ο Νίκογλου διατέλεσε για τέσσερα χρόνια (1983-1987) τεχνικός ανάπτυξης και Εθνικός προπονητής εφήβων- νεανίδων, ενώ ως προπονητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του για πολλές δεκαετίες. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία, όταν και ασχολήθηκε με το μήκος.
Ο Γιώργος Νίκογλου, ο οποίος είχε καταγωγή από την Δράμα και κατοικούσε στην Κομοτηνή ήταν 65 χρονών πατέρας τεσσάρων παιδιών και για πολλά χρόνια δίδασκε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (7/10) στην Κομοτηνή.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εξέφρασε τα συλληπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr