Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εκπληκτικός Ντος Σάντος στο φινάλε της σεζόν

Published

on

Το 43αρι που κυνηγούσε στα 400μ των νοτιοαμερικάνικων αγώνων ο Άλισον Ντος Σάντος (Βραζιλία) δεν κατάφερε να το τρέξει όμως έκλεισε τη χρονιά με άλλη μια εξαιρετική επίδοση.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη, ωστόσο ο Ντος Σάντος που φέτος ήταν ανίκητος σε όποιο αγώνισμα και αν έτρεξε, κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Νότιας Αμερικής στα 400μ με 44.61. Ο Βραζιλιάνος κυνηγούσε μια επίδοση κάτω από τα 44 δευτερόλεπτα, όμως δεν τα κατάφερε και άφησε το ρεκόρ για του χρόνου. Η σεζόν για τον Ντος Σάντος θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου θα τρέξει και στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ με την ομάδα της Βραζιλίας.
Στα αξιοσημείωτα των αγώνων που διεξάγονται στο Σάντα Φε της Αργεντινής και το 50.45 που έτρεξε η Μαρτίνα Βέιλ (Χιλή) για να καταρρίψει το ρεκόρ αγώνων (51.31) που είχε η μητέρα της Χιμένα Ρεστρέπο, η οποία είναι υποψήφια για να διαδεχθεί τον Σεμπάστιαν Κόου στη θέση του προέδρου της World Athletics.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr