Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ευρωπαϊκό Ε/Ν: Πέντε τελικοί για τα ελληνικά πληρώματα

Published

on

Με τη συμμετοχή σε πέντε τελικούς και δύο ημιτελικούς θα διεξαχθεί αύριο η τελευταία μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Θέση στους τελικούς έκλεισαν οι Σοφία Δαλίδου, Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό σκιφ και οι Ελένη Λεβεντέλη, Βίκυ Λαπικόφ, Σωτηρία Άνγκου και Νεφέλη Ντάρα στο τετραπλό σκιφ. Επίσης την πρόκριση πήραν και τα δύο πληρώματα στη δίκωπο, Ιωάννα Ασβεστά και Ελένη Αργυράκη καθώς και οι Βασίλης Κωστούλας, Δημήτρης Κούτρας. Στον τελικό του σκιφ θα αγωνιστεί η Κατερίνα Γκόγκου.
Άλλες δύο θέσεις σε τελικούς θα διεκδικήσουν το διπλό σκιφ (Κοπίδης, Μακρυγιάννης) και το τετραπλό σκιφ (Αδάμ, Λυκομήτρο, Χολόπουλο, Παπάζογλου).
Στον τελικό Β θα αγωνιστεί η τετράκωπος των εφήβων (Γεωργίου, Χαρίσιο, Φοροζίδη, Κολοβό).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr