Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης Ε/Ν: Αργυρό μετάλλιο ο Κάλανδρος

Published

on

Ο Γιώργος Κάλανδρος, χάρισε στην ελληνική αποστολή το πρώτο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Μόναχο.

Στον τελικό των 200μ πεταλούδα πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (1:58.41 από τις 18/5/2026) και με 1:58.77 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Ούγγρος, Νταβίντ Αντάλ με 1:57.40, ενώ τρίτος έμεινε (μετά από συγκλονιστική μάχη με τον πρωταθλητή του ΑΟ Ωκεανού) ο Γάλλος, Ματέο Γκρεγκόρ Σαρμασόν με 1:58.79.
Εκτός μεταλλίων έμεινε ο Βαγγέλης Ντούμας στα 50μ πρόσθιο. Ολοκλήρωσε τον τελικό στην 5η θέση με 27.76, ενώ έχει φετινό ατομικό ρεκόρ 27.59. Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησε ο Βρετανός Μαξ Μόργκαν κάνοντας 27.26 ενώ. τα μετάλλια έκλεισαν στο 27.34 με τον Γερμανό Λούις Χόφμαν να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr