Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας 2026: Χάλκινος για 1η φορά ο Ντούσκος

Published

on

Πέμπτο συνεχόμενο μετάλλιο για τον Στέφανο Ντούσκο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο σκιφ. Μετά από τέσσερα αργυρά, προσθέτει και ένα χάλκινο ολοκληρώνοντας στην 3η θέση τον τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βαρέζε.

Ο Ντούσκος ξεκίνησε από την 1η διαδρομή και από τα 500μ και μετά ξεκίνησε το κυνήγι του Όλιβερ Ζάιντλερ για το χρυσό μετάλλιο. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του 2025, έδειξε πως του λείπουν οι κούρσες και δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Μετά τα 1500μ άρχισε να ρίχνει ελαφρώς το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να τον φτάσει και να τον προσπεράσει ο Ρώσος Γιαουχένι Ζάγιατι.
Ο Ζάιντλερ τερμάτισε πρώτος σε 6:36.39 και τον ακολούθησε ο Ρώσος με 6:39,.94. Ο Ντούσκος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού τρίτος με 6:40.97.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr