Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ευρωπαϊκό λιγκ ανδρών: Στο Λουξεμβούργο η Εθνική

Published

on

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (18/6) η αποστολή της Εθνικής ομάδα βόλεϊ των ανδρών για το τρίτο και τελευταίο τουρνουά του ευρωπαϊκού λιγκ.

Η Εθνική ταξίδεψε με απευθείας πτήση από την Αθήνα και θα πραγματοποιήσει και την πρώτη της προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο, όπου το Σάββατο (20/6, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Αυστρία και την Κυριακή (21/6, 18:30) το Λουξεμβούργο.
Μετά από τέσσερις αγώνες η Εθνική ανδρών βρίσκεται με ρεκόρ 3-1 στην 6η θέση και για να προκριθεί θα χρειαστεί να νικήσει και τους δύο αγώνες στο Λουξεμβούργο αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία.

Η αποστολή της Εθνικής
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (αρχηγός), Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χανδρινός, Σταύρος Μούχλιας
Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας, Άγγελος Μάρκου
Κεντρικοί: Θοδωρής Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος, Λάμπρος Πιτακούδης, Δημήτρης Θεοδόσης
Πασαδόροι: Μάρκος Γαλιώτος, Σταύρος Κασαμπαλής
Λίμπερο: Άρης Χανδρινός, Δημήτρης Τζιάβρας

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη, τους άμεσους συνεργάτες του Γιώργο Στεφάνου, Κώστα Καρπαθάκη, Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα, την στατιστικολόγο Βίκυ Νεντή, τον γυμναστή Λάμπρο Δάνα και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Ζαζά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr