Έλαμψαν τα αστέρια του υγρού στίβου στη λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα εδηλώσεων της ΕΟΕ, το βράδυ της Δευτέρας (10/3/2025) και στην οποία η ΚΟΕ τίμησε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τις επί μέρους κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς (2024), σε όλα της τα αθλήματα.
Στα “Aquawards” βραβεύθηκαν, εξάλλου και προσωπικότητες με μεγάλη προσφορά στον υγρό στίβο. Τη γιορτή των aquatics τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες και εκπρόσωποι κομμάτων, αθλητικών ομοσπονδιών, σωματείων και φορέων, σύσσωμο το ΔΣ της ΚΟΕ, αθλητές, προπονητές και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο οικοδεσπότης Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος (δείτε ΕΔΩ τα όσα επισήμανε). Χαιρετισμό απηύθυναν, εξάλλου, ο Υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος.