Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σερκεδάκης: «Γερά θεμέλια και νέες βάσεις»

Published

on

Από τον υποψήφιο πρόεδρο για την ομοσπονδία του τένις (ΕΦΟΑ) Γιάννη Σερκεδάκη λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Σερκεδάκη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για τη γόνιμη συμμετοχή σας στον δημιουργικό διάλογο που έχουμε αναπτύξει με σκοπό τη μελλοντική αναδιάταξη του ολυμπιακού αθλήματος της Αντισφαίρισης σε ένα φωτεινό, σύγχρονο μέλλον που αρμόζει στο άθλημα και στις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται για τη ραγδαία ανάπτυξή του.

Θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια και νέες βάσεις που να ξεπερνούν τα όρια της θητείας μας, σφραγίζοντας την πορεία της Αντισφαίρισης προς το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι με προσοχή και ευαισθησία έχετε εγκύψει και μελετήσει τις ανακοινώσεις της ΕΑΚΑ, στις οποίες με διαύγεια αποτυπώνονται οι ανανεωτικές προθέσεις μας.

Στόχος μας είναι η ουσιαστική αμφίδρομη επικοινωνία μας, η οποία θα είναι σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της συμπόρευσης μας, εφ’ όσον μάς εμπιστευθείτε με την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές.

Προτείνουμε αλλαγές οι οποίες αποτελούν ώριμη προσδοκία όλης της κοινότητας της αντισφαίρισης, η οποία αντιλαμβάνεται ότι το συμφέρον του αθλήματος είναι συμφέρον κοινό, που ωφελεί το κάθε σωματείο, τον κάθε αθλητή. Μπορούμε να το πετύχουμε και έχουμε την δέουσα στήριξη για να εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα το πρόγραμμά μας.

Έχω την ευχαρίστηση να σάς μεταφέρω ένα καθολικό κλίμα ενθουσιασμού, για την ολιστική αλλαγή, το οποίο επικρατεί σε όλη την Ελλάδα με αδημονία για την επόμενη ημέρα της αντισφαίρισης.

Θέλω να δουλέψω δίπλα σας, για να χτίσουμε μαζί μια νέα ομοσπονδία με το βλέμμα προς το αύριο.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Πρέπει να αποκαταστήσουμε τις θεμελιώδεις αρχές του αθλήματός μας και να θεραπεύσουμε κάθε νοσηρό φαινόμενο (πελατειακές σχέσεις, αδιαφάνεια, ευκαιριακές πολιτικές κλπ.).
 Η ομοσπονδία πρέπει να είναι αρωγός όλων των προσπαθειών των σωματείων και των αθλητών, με σκοπό τη συνολική ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.
Η ομοσπονδία δεν μπορεί πια να είναι αδιάφορη μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών και των σωματείων. Δεν μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη στην υγιή ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Το δυναμικό της αντισφαίρισης υπάρχει και χρειάζεται την οργάνωση και τη στήριξη μιας υγιούς και οραματικής ομοσπονδίας, για να εκδιπλωθεί.
Πρέπει τώρα να ελευθερώσουμε την δημιουργικότητα  στους «συλλόγους ομήρους» αγωνιζόμενοι πάντα για την ίση αντιμετώπιση των σωματείων μελών της ΕΦΟΑ.
Πρέπει τώρα να δώσουμε στους αθλητές μας την προοπτική που έχουν στερηθεί.

Προσβλέπω στη συνεργασία μας, ο ένας δίπλα στον άλλον, αγωνιζόμενοι, μέχρι το ΤΕΛΟΣ για να χτίσουμε μια ομοσπονδία για την οποία όλοι θα είμαστε περήφανοι!

Έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης και πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ιδιοκτησιακές λογικές. Ωστόσο η ανανέωση δεν έρχεται με την καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων ούτε με πρακτικές ασαφούς management.
Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν αποτελούν την ουσία μιας αποτελεσματικής διοίκησης με όραμα.

Η πραγμάτωση του υγιούς οράματος για το άθλημα μπορεί να γίνει μόνο από ανθρώπους που διαθέτουν το απαιτούμενο πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την πολιτεία και μπορούν να διαμορφώσουν αποτελεσματικές συμμαχίες με τον ιδιωτικό τομέα και τους χορηγούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν περισσεύει κανείς!
Στηριζόμαστε στην εμπειρία όσων αποδεδειγμένα έχουν δείξει μαζί μας για πολλά χρόνια την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το άθλημα, αλλά και καλωσορίζουμε στον κόσμο του τένις όσους για πρώτη φορά αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά του αθλήματος μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
πρέπει σύντομα να πάρουμε αποφάσεις.
Μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον μας.
Το μέλλον της ελληνικής Αντισφαίρισης.
Γι’ αυτό σάς προσκαλώ όλους σε μια μεγάλη συστράτευση.
Είμαστε πάντα όλοι μαζί, μια ομάδα, που θέλουμε να δούμε αλλαγές στο τένις.

Τέρμα οι αποφάσεις χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο.
Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τη χρηστή διοίκηση:
Ο διάλογος, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα.
Εγγυώμαι ότι θα υπηρετήσω με πίστη και ενθουσιασμό αυτό το όραμα για την ομοσπονδία και για το άθλημά μας.

Η Ενωτική Ανανεωτική Κίνηση Αντισφαίρισης ανοίγει τον δρόμο για ένα δυναμικό μέλλον της αντισφαίρισης, για το κοινό μας μέλλον.

Προσβλέπω πάντα στην στήριξή σας, γνωρίζοντας ότι η εμπιστοσύνη των συνομιλητών σου δεν χαρίζεται άπαξ αλλά κερδίζεται κάθε μέρα.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Σερκεδάλης
υποψήφιος πρόεδρος ΕΦΟΑ
πρόεδρος ΟΑ Αγίας Παρασκευής»

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες