Connect with us

XMAN

Η ΕΣΟΑ της Κοζομπόλη και η ενόχληση του Γιαννιώτη

Published

on

Καλημέρα σε όλους από το επιβαρυμένο ιικά κέντρο της Αθήνας που ο Κατάσκοπος δεν μπορεί να πλησιάσει μέχρι να κάνει και τη 2η δόση του εμβολίου.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Ευτυχώς υπάρχει και η τεχνολογία και μπορούμε και τα λέμε με τον Κατάσκοπο που όμως ακόμα δεν έχει μάθει το Zoom και το Team και χάνει όλες τις συνεντεύξεις Τύπου. Στο τρίτο κύμα που έρχεται συνοδεία νέου σκληρού lockdown θα αναγκαστεί να τα μάθει όλα…

Χωρίς πρακτικά, χωρίς δημορκρατία

Δεν έχει και μεγάλη διαφορά η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τις αθλητικές ομοσπονδίες. Τα ίδια θέματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στις ομοσπονδίες τους, βρίσκουν μπροστά τους και στον ΕΣΟΑ. Άπαντες βράζουν με τους χειρισμούς της Βούλας Κοζομπόλη, της υποψήφιας του Ντάνι Ντε Βίτο για τις εκλογές της ΚΟΕ.

  • Το κασκαντεριλίκι που επιχείρησε με το διορισμό (αντί εκλογής) εκπροσώπου της ΕΣΟΑ στην ΕΟΕ προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις. Για να φτάσει σε σημείο ο πάντα τηρών της αποστάσεις δίκην Πόντιου Πιλάτου, Σπύρος Καπράλος να εξοργιστεί, αντιλαμβάνεστε πόσο μπαρούτι έγιναν οι υπόλοιποι με την Κοζομπόλη.

Προέκυψαν και άλλα θέματα στην ΕΣΟΑ που δεν εκθέτουν μόνο την Κοζομοπόλη, αλλά την Ειρήνη Αηδηνλή που υπέγραψε το προσκλητήριο κατάθεσης ενδιαφέροντας για τη θέση στην ΕΟΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ΕΣΟΑ, δεν υπάρχει βιβλίο πρακτικών και μέχρι σήμερα (13 μήνες από τη δραστηριοποίηση_ δεν έχει υπογράψει κανείς πρακτικά συνεδριάσεων! Τυπικά το ΔΣ δε συνεδριάζει!

Έβαλαν ημερομηνία Δεκεμβρίου

Υπάρχει και μία πολύ σοβαρή καταγγελία για το συμβούλιο της ΕΣΟΑ. Η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη γενική συνέλευση πάρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με προσωπικά τηλέφωνα της προέδρου στα μέλη. Χωρίς δηλαδή συγκρότηση της επιτροπής σε σώμα. Ωστόσο, εμφανίζεται ότι συνεδρίασαν στις ένα μήνα πριν, στις 28/12/20… Όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει ε;

  • Όλα αυτά και ενώ για την συγκεκριμένη απόφαση παράκαμψης του καταστατικού, του νόμου και των οδηγιών που έδωσε η ΕΟΕ, δε γνώριζαν τίποτα τα 2/3 (14 μέλη) του διοικητικού συμβουλίου. Μόνο τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής είχαν γνώση… Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοιες διαδικασίες διακυβέρνησης θα μάθεις. Τουλάχιστον ο Ντάνι Ντε Βίτο δε μας βρίζει. Μάλλον έλειπε από το συγκεκριμένο μάθημα για τα ΜΜΕ η Σταυρούλα.

Θορυβημένος ο Γιαννιώτης

Ο τρόπος που κινήθηκε η Κοζομπόλη, από ότι μαθαίνω έχει θορυβήσει τον Σπύρο Γιαννιώτη (και όχι μόνο). Οχι μόνο γιατί και ο ίδιος είναι μέλος της ΕΣΟΑ και δεν του άρεσε καθόλου η παράκαμψη του καταστατικού και του νόμου, αλλά και γιατί την έχει… χρεωθεί στο συνδυασμό του για τις εκλογές της ΚΟΕ. Δεν αποτελεί επιλογή του και έχει κρατήσει αποστάσεις. Μόνο μια φορά βρέθηκαν μαζί όταν ο Διαθεσόπουλος θέλησε την ομαδική φωτογραφία της «ομάδας» του στο ΟΑΚΑ. Προβλέπω εξελίξεις…

Επανόρθωση για τον Εμμανουήλ Κολυμπάδη

Σε ανάρτηση μου της 30.09.2020 με τίτλο «Οι υποψήφιοι πρόεδροι, ο σίγουρος και η δικαίωση» είχε αναφερθεί ότι η εταιρεία του γιου του Προέδρου της ΕΦΟΕΠΑ και Γεν. Γραμματέα της ΕΟΕ Εμμανουήλ Κολυμπάδη είναι προμηθευτής εξοπλισμού της Ομοσπονδίας. Μετά από έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη πληροφορία που είχα λάβει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς δεν βρήκα καμία απόδειξη ούτε στοιχεία ούτε οπτικοακουστικό υλικό ότι ο υιός Κολυμπάδης και η εταιρεία του υπήρξαν προμηθευτές της ΕΦΟΕΠΑ. Επίσης, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, η επιστολή του Προέδρου του Πανελληνίου Β. Ζερβουδάκη, που ανάρτησα στις 25.11.2020, είχε ήδη ανακληθεί από το έτος 2015 και ο  συντάκτης του είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ε. Κολυμπάδη.  Οφείλω συνεπώς να ζητήσω συγγνώμη  από τον κ. Κολυμπάδη, του οποίου την τιμή και υπόληψη δεν είχα πρόθεση να πλήξω.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες