Connect with us

XMAN

Η Καραμανλή, ο Παναγόπουλος και η στήριξη Αυγενάκη σε Παπαδημητρίου

Published

on

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Αρχίζουμε και μπαίνουμε σε κανονικούς προεκλογικούς ρυθμούς σε όλες τις ομοσπονδίες.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Στον αγαπημένο μου ΣΕΓΑΣ, διαβάζω θα προκηρύξουν εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η πιο κοντινή ημερομηνία που μπορούν να γίνουν εκλογές και αυτήν την πιθανότητα θα εξαντλήσουν οι στενοί – κολλητοί συνεργάτες, Βασίλης Σεβαστής και Κώστας Παναγόπουλος.

  • Σεβαστής και Παναγόπουλος ωστόσο, έχουν να ξεπεράσουν ένα μεγάλο εμπόδιο. Να βρουν υποψήφιο για τη θέση του προέδρου. Αυτήν την αποστολή την έχει αναλάβει ο Παναγόπουλος και μέχρι και την Άννα Καραμανλή σκέφτηκε μετά το ναυάγιο Σακοράφα. Το ερώτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι κατά πόσο ο Καραμανλή που είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ, θα συμπράξει με τη διοίκηση που αποκάλεσε τον Αυγενάκη… Ασλανίδη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κυβέρνηση Μαυρογιαλούρων.

Η επόμενη λύση, είναι κάποιος επιχειρηματίας που θα ορίσει και τον Σεβαστή έμμισθο γενικό διευθυντή γιατί θα χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του που να γνωρίζει από στίβο.

  • Υπάρχει και το σενάριο, να μην υπάρξει υποψήφιος πρόεδρος, να είναι υποψήφια η κίνηση ΑΚΑΣ με στόχο τον έλεγχο του συμβουλίου και ας μην ελέγχεται ο πρόεδρος. Μετά από δύο χρόνια, παραιτούνται όλοι γίνονται εκ νέου εκλογές και υποψήφιος σύμφωνα με το νόμο πλέον, θα είναι και ο Κώστας Παναγόπουλος… Απλά σενάριο που το καταθέτω για να μπορώ να λέω πως το είχα γράψει.

Αυτό πάντως που δε συγχωρούν στον Παναγόπουλο οι της ΝΔ, είναι το γεγονός πως πριν από ένα χρόνο δεσμεύτηκε στο κόμμα ότι δε θα ασχοληθεί και τελικά είναι αυτός που τρέχει την καμπάνια του Σεβαστή. Αυτό επιβεβαιώνει και το προ – Αυγενάκη σχέδιο της εναλλαγής ρόλων για την επόμενη οκταετία με τον Παναγόπουλο να αναλαμβάνει γραμματέας και τον Σεβαστή πρόεδρο για μια τετραετία και μετά επιστροφή πάλι στα πόστα τους.

Ξεκάθαρη στήριξη σε Παπαδημητρίου

Στην Κρήτη βρέθηκε πριν τρεις μέρες ο Λευτέρης Αυγενάκης (χθες και προχθές ήταν Θεσσαλονίκη) όπου μεταξύ άλλων άκουσε τα προβλήματα των ιστιοπλοϊκών ομίλων του νησιού. Μαζί του ήταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά και υποψήφιος πρόεδρος για την ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας.

  • Η ΕΙΟ είναι από τις ομοσπονδίες που στοχοποίησαν τους αθλητές και αυτό μάλλον ενοχλεί περισσότερο τον Αυγενάκη και από το «Ασλανίδης» του Σεβαστή. Για το λόγο αυτό άλλωστε, αθλητή ή αθλήτρια που να έχει επιτεθεί στον Αυγενάκη δεν υπάρχει.

Ακόμα και στην ιστορία με το πριμ της Βούλας Παπαχρήστου και της Κατερίνας Στεφανίδη που η γραφειοκρατία πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα ζητώντας πίσω τα χρήματα, ο υφυπουργός έδωσε άμεσα λύση τακτοποιώντας το θέμα… σιωπηρά.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!