Δίχως αμφιβολία, η Άννα Ντουντουνάκη ήταν η κορυφαία κολυμβήτρια στα Αλεξάνδρεια που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονικης. H 20χρονη Χανιώτισα εντυπωσιάζει στην πεταλούδα και μας προϊδεάζει για σπουδαία πράγματα σε μια χρονιά γεμάτη από μεγάλες διοργανώσεις.
του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]
φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Έχοντας ήδη το όριο για τα 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού που θα γίνει στο Λονδίνο, η Ντουντουνάκη θα διεκδικήσει τα όρια και σε 50μ. αλλά και 200μ. πεταλούδα. Φυσικά υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπου η συμμετοχή της είναι πολύ πιθανή. Αρκεί να κάνει αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως το Άμστερνταμ καπ (11-13 Δεκεμβρίου) όπου θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με γρήγορες αθλήτριες. Αυτές θα την… τραβήξουν σε πιο γρήγορους χρόνους. Δεν αποκλείεται λοιπόν, πριν ακόμα κλείσει η χρονιά η Ντουντουνάκη να πετύχει τους στόχους της και το 2016 να είναι χρονιά προετοιμασίας και μόνο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η 20χρονη κολυμβήτρια παράλληλα σπουδάζει στη Νομική Αθηνών. Αποτελεί ζωντανό παράδειγμα πως αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται.