Connect with us

INSTASPORTS

Ξεκινήσαμε πολύ καλά (pics)

Published

on

Ολοκληρώθηκε το πρωινο πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Άμστερνταμ με την Ελλάδα και την Κύπρο να τα πηγαίνουν και σήμερα περίφημα.

Άμστερνταμ Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες Αγγελος Ζυμάρας
azsportsimages.com
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Στο επί κοντώ των γυναικών, όπως ήταν αναμενόμενο, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου (με μικροπρόβλημα στη μέση) πέρασαν στον τελικό και… ακονίζουν τα κοντάρια τους. Βλεπουμε διπλό βάθρο.
Στα 100μ. των γυναικών, η Μαρία Μπελιμπασάκη κέρδισε ακόμα μία πρόκριση και συνεχίζει τις διπλές κούρσες. Απόλυτα πετυχημένη η παρουσία της στο Άμστερνταμ.
Πολύ καλή και η Ραμόνα Παπαϊωάννου που ετοιμάζεται για παγκύπριο ρεκόρ στα 100μ. και μπορεί να κάνει και την έκπληξη να περάσει στον τελικό!
Αγώνας με πολύ μεγάλη αναμονή και τον άνεμο να γυρίζει διαρκώς ήταν αυτός στο τριπλούν των ανδρών. Η παρουσία τόσο του πολύπειρου Δημήτρη Τσιάμη όσο και του… φρέσκου Δημήτρη Μπαλταδούρου ήταν αξιοπρεπείς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr