Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με 17 παίκτες ξεκινά προετοιμασία η Εθνική ανδρών

Published

on

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος κάλεσε 17 παίκτες στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη (6-12/4).

Οι παίκτες που κλήθηκαν να είναι ην Πέμπτη 2/4 στις 10:00 το πρωί, στην πισίνα P5 του ΟΑΚΑ για την προετοιμασία είναι οι Νίκος Γαρδίκας (Απόλλωνας Σμύρνης), Νίκος Καστρινάκης, Σεμίρ Σπάχιτς (Βουλιαγμένη), Γιάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γκίλας, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Βαγγέλης Πούρος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Παπανικολάου, Δημήτρης Σκουμπάκης (Παναθηναϊκός), Στέλιος Αργυρόπουλος (Φερεντσβάρος), Στάθης Καλογερόπουλος (Μαρσέιγ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr