Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Με 4 ελληνικές συμμετοχές το 2ο γκραν σλαμ της χρονιάς

Published

on

Στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο γκραν σλαμ του τζούντο για το 2022, (17-19 Φεβρουαρίου) με τέσσερις Έλληνες τζουντόκα να δίνουν το παρών ανάμεσα σε πάνω από 300 αθλητές.

Η ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για τους αγώνες αποτελείται από την Ελισαβετ Τελτσίδου (-78κ), τον Μιχάλη Τσουτλασβίλι (-73κ), τον Θανάση Μυλωνέλη (-81κ) και τον 18χρονο Σταύρο Δούμα (-81κ). Για την Τελτσίδου, οι αγώνες στο Τελ Αβίβ θα είναι οι πρώτοι της, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί που κατέλαβε την έβδομη θέση. Ντεμπούτο για τον Δούμα, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε γκραν σλαμ στην καριέρα του, ενώ οι δυο Έλληνες πρωταθλητές Τσουτλασβίλι και Μυλωνέλης θα τα δώσουν όλα μετά την γεύση που πήραν στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr