Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με την προπονήτρια του Πίτι συνεχίζει η Μακιούαν

Published

on

Από τον τρεις φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, Άνταμ Πίτι, στην πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκη, Κέιλι Μακιούαν, πήγε η Μελ Μάρσαλ, η οποία έχει εγκατασταθεί στην Αυστραλία, διακόπτοντας την συνεργασία της με τον Βρετανό μετά από 15 χρόνια.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Ο Μάικλ Μπολ που έχει οδηγήσει την Έμα Μακίον, την Στέφανι Ράις και την Κέιλι Μακιούαν στην κορυφή των Ολυμπιακών Αγώνων, πήρε την απόφαση να συνταξιοδοτηθεί με το Παρίσι και έτσι η θέση του στο πανεπιστήμιο του Γκρίφιθ έμεινε ελεύθερη. Για να την καλύψουν, οι Αυστραλοί προσέλαβαν την Μελ Μάρσαλ, την προπονήτρια του Άνταμ Πίτι που μαζί, το βρετανικό δίδυμο κατέκτησε αμέτρητα μετάλλια και κατέρριψε πολλά παγκόσμια ρεκόρ κατά την διάρκεια της 15ετής συνεργασίας του.
Από την γεμάτη προκλήσεις καριέρα του Πίτι, η Μάρσαλ συνεχίζει την πορεία της στην προπονητική με μία ακόμα μεγάλη αποστολή. Στο εξής, θα έχει υπό την καθοδήγησή της την Μακιούαν, η οποία στο βιογραφικό της εκτός από τα πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια έχει ένα αργυρό και τρία χάλκινα, τέσσερις παγκόσμιους τίτλους στην 50άρα πισίνα και τρεις στην 25άρα, ενώ έχει στην κατοχή της τα παγκόσμια ρεκόρ στα 50μ και 200μ ύπτιο. Το 2025 θα είναι μία μεταβατική χρονιά και ταυτόχρονα απαιτητική, καθώς η Μακιούαν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μία σεζόν την Ρέγκαν Σμιθ (ΗΠΑ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr