Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ντάιαμοντ λιγκ Ρώμη: Για 2 πόντους, δεύτερος ο Τεντόγλου

Published

on

Για δύο μόλις εκατοστά, ο Μίλτος Τεντόγλου έχασε την πρώτη θέση στο μήκος και τα 10.000 δολάρια στο γκόλντεν γκαλά «Πιέτρο Μενέα» της Ρώμης.

Το φαρμάκι που συνήθως ποτίζει τους αντιπάλους του, όταν μπαίνει στο διάδρομο για να κάνει το τελευταίο του άλμα, γεύτηκε ο ίδιος σήμερα.
Ο Μίλτος Τεντόγλου μέχρι το τελικό άλμα της πρώτης τριάδας, ήταν πρώτος στο αγώνισμα του μήκους με άλμα στο 8.20μ.
Ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα με με 7.98μ (0,0) και 8.07μ (+0,2), Πήδηξε δύο φορές 8.11μ πήγε στο 8.20μ και από εκεί στο 8.24μ. Αγκαλιά με τη νίκη και τα 10.000 δολάρια του χρηματικού επάθλου.
Ωστόσο, του την έφερε ο Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοβ στο τελευταίο του άλμα. Ο Βούλγαρος πήδηξε 8.26μ και πήρε τη νίκη. τρίτος ο 19χρονος Κουβανός Χόρχε Χοντελίν με 8.18μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr