Connect with us

XMAN

Ο μαραθώνιος της ΕΟΕ και η πρόεδρος της ομοσπονδίας αθλητισμού αναψυχής

Published

on

Καλημέρα σε όλους από τη μουντή Αθήνα. Αναποφάσιστος ο καιρός με το ψιλόβροχο πότε να πέφτει και πότε όχι, ο καφές στη Συγγρού με θέα την Ακρόπολη είναι απόλαυση.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

O μαραθώνιος της Αθήνας ήταν το θέμα της συζήτησης των προηγούμενων ημερών και οι εκατοντάδες φωτογραφίες της Σακοράφα. Δεν μπορώ να πω, οργανωτικά ο αγώνας ήταν πετυχημένος, όπως και προεκλογικά για την πολιτικό Σακοράφα. Οικονομικά ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών και από ότι μαθαίνω το χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ δεν τα πάει καλά.

Με το νέο νόμο Αυγενάκη σχετικά με το δρομικό κίνημα και την πρόσληψη του Μάκη Ασημακόπουλου στην ΕΟΕ, πολλά θα αλλάξουν. Προβλέπω Ολυμπιακό μαραθώνιο με τα έσοδα να πηγαίνουν στους αθλητές και τις αθλήτριες για την Ολυμπιακή τους προετοιμασία. Η ΕΟΕ θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του Ασημακόπουλου και θα διοργανώσει το δικό της μαραθώνιο. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου δίχως να έχω την παραμικρή πληροφόρηση.

  • Με αυτόν τον τρόπο προβλέπω και την επιστροφή Παναγόπουλου που είναι κολλητός του Καπράλου και στενός συνεργάτης του Ασημακόπουλου.

Προεδρική η καινοτομία

Σαν σκέψη ο Ολυμπιακός μαραθώνιος είναι πολύ καλή και είμαι βέβαιος πως δεν είμαι εγώ ο πρώτος που το σκέφτηκε. Θα χρεώσω την καινοτομία στον πρόεδρο της ΕΟΕ και προσωπικά εύχομαι να πραγματοποιηθεί. Τη λίστα των αθλητών και αθλητριών που θα ωφεληθούν (όταν ΄έρθει η ώρα) να προσέξουν μόνο για να μην επαναληφθούν οι αδικίες.

Η πατέντα των αδικιών

Και για να μην είμαι άδικος, δεν είναι πατέντα της ΕΟΕ αυτά τα περί οικονομικής στήριξης για Ολυμπιακή προετοιμασίας. Έχω στα χέρια μου αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ που πριμοδοτεί αθλήτρια τα τελευταία 2 χρόνια με περισσότερα από 25.000 ευρώ (συνολικά) για Ολυμπιακή προετοιμασία ενώ δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κοντά στην πρόκριση και η ίδια έβγαλε εκτός του Ολυμπιακούς αλλά μέχρι και τον Σεπτέμβριο περνούσε έξοδα Ολυμπιακής προετοιμασίας στην ομοσπονδία.

  • Την ίδια στιγμή αθλήτριες αθλητές που ταξίδεψαν στο Τόκιο και αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς, ζήτημα να εισέπραξαν για την προετοιμασία τους μερικές εκατοντάδες ευρώ. Αν προκληθώ από διάφορους παπαγαλίζοντες, θα δημοσιεύσω τις αποφάσεις. Για να μαθαίνουν οι αθλητές τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο τους κοροϊδεύουν.

Επιστροφή των Ολυμπιακών κύκλων

Επιστρέφουν οι Ολυμπιακοί κύκλοι στο Καλλιμάρμαρα και αυτό πιστώνεται στον Καπράλο. Εγώ δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο τόσο καιρό δεν επέτρεπαν την τοποθέτηση τους.

Πρόεδρος ομοσπονδίας αθλητισμού αναψυχής

Θα σας δώσω και άλλη είδηση. Ο Αυγενάκης ετοιμάζει το κόλπο γκρόσο με την ομοσπονδία αθλητισμού αναψυχής που θα αναλάβει το δρομικό κίνημα αποδυναμώνοντας αρκετά τον ΣΕΓΑΣ. Μαθαίνω ότι για πρόεδρος προαλείφεται η διαφημίστρια Μαρίνα Κουταρέλη. Μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ της ΕΟΕ και διοργανώτρια αθλητικού event στις Σπέτσες.

  • Δύσκολη απόφαση για τον υφυπουργό αλλά και για την ίδια. Πρώτον θα πρέπει να βρει σωματείο. Δεύτερον θα υπάρξει conflict καθώς ως πρόεδρος της οικείας ομοσπονδίας πως θα μπορεί να διοργανώνει ως ιδιώτης αγώνα; Τρίτον, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το μέτωπο με τον ΣΕΓΑΣ. Ωραία θα περάσουμε…

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!