Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι κλήσεις της Εθνικής για την προετοιμασία

Published

on

Σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2026 και ώρα 14:45 στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ θα αρχίσει το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής χάντμπολ ενόψει των αγώνων με την Ολλανδία για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών 2027.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 19:30 στο ΚΓ Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2ΣΠΟΡ, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Ρότερνταμ.
Οι 22 αθλητές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα είναι οι:
Μιχαηλίδης, Παπαντωνόπουλος, Θ. Παπάζογλου, Τζίμπουλας, Μάνθος, Πασσιάς (Ολυμπιακός), Παναγιώτου, Αραμπατζής (ΑΕΚ), Ελευθεριάδης, Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Λ. Παπάζογλου, Παγιάτης (Αθηναϊκός), Mπατής (ΑΣΕ Δούκα), Μ. Στάθης (ΕΣΝ Βριλησσίων), Μπουκοβίνας (Κόμπουργκ- Γερμανία), Τόσκας (Σαμπερί- Γαλλία), Λιάπης (Οχρίδα- Σκόπια), Μπόσκος (Μπουντάι- Ουγγαρία), Τζωρτζίνης (Γκορένιε- Σλοβενία), Αλεξίου (PAUC- Γαλλία), Τσακουρίδης (Φούχσε- Αυστρία), Κοτανίδης (Θιουδάρ Ρεάλ- Ισπανία).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr