Connect with us

ΤΕΝΙΣ

ΟΠΕΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 2026: Στις 399 νίκες έφτασε ο Τζόκοβιτς

Published

on

Μία νίκη από τις 400 σε γκραν σλαμ έφτασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε εύκολα επί του Ιταλού Φραντσέσκο Μαεστρέλι (Νο141) και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο.

Ο 38χρονος Σέρβος επικράτησε με 3-0 (6-3, 6-2, 6-2) επί του Μαεστρέλι, έφτασε στις 399 νίκες και σε περίπτωση που περάσει στον 4ο γύρο θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει ο πρώτος που θα φτάσει τις 400 νίκες. Στον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον Μπότιτς Βαν ντε Ζάντσκουλπ. Ένας αντίπαλος που έχει νικήσει τον Τζόκοβιτς πέρσι στο Ίντιαν Γουέλς, με το μεταξύ τους σκορ να βρίσκεται στο 1-1.
Στο… βάθος του ταμπλό, ο Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία, Νο2) θα περιμένει τον Σέρβο. Οι δυο τους αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr