Ξανά πάνω από τα 61μ. βρέθηκε η Σταυρούλα Κοσμίδου την σφυροβολία νεανίδων που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην πρώτη θέση με 61.01μ.
της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]
Η αθλήτρια του Κώστα Κοροσίδη κατάφερε να φτάσει ξανά πάνω από τα 61μ., έχοντας πια ατομικό στα 61.91μ., ενώ παράλληλα πήρε και την πανελλήνια νίκη στην κατηγορία των νεανίδων που ήταν δικαιωματικά δική της. Οι βολές της ήταν στο σύνολο καλές αφού είχε 58.99μ., 59.04μ., 61.01μ. και 60.41μ., γεγονός που δείχνει την καλή της κατάσταση και προδιαθέτει για μεγάλες επιδόσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπόρας που είναι και στόχος.
Δεύτερη ήταν η Παναγιώτα Φριγγη με καλύτερη βολή στα 56.00μ., κοντά στο ατομικό της ρεκόρ αλλά όχι ικανοποιητικά όπως φάνηκε για την ίδια ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Ελένη Ζώτου με 51.57μ.