Τέταρτη θέση στον προκριματικό, 4η θέση και στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος για την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Παρίσι.
Η Εθνική ολοκλήρωσε τον προκριματικό στην 4η θέση έχοντας βαθμολογηθεί με 220.6266. Στο σημερινό τελικό εμφανίστηκε πολύ καλύτερη για να βαθμολογηθεί με 234.5287 όμως η διαφορά από την τρίτη Ιταλία ήταν μεγάλη (256.1558) και δεν επέτρεψε στην Εθνική να έχει βλέψεις για μετάλλιο. Ωστόσο η 4η θέση θεωρείται πετυχημένη λαμβάνοντας υπόψη πως συμμετείχαν οκτώ καλές ομάδες.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης όπως αναμενόταν αναδείχθηκε η Ρωσία συγκεντρώνοντας 285.0346 βαθμούς και την ακολούθησε η Ισπανία με 282.3541.
Την ελληνική ομάδααποτελούσαν οι Θάλεια Δαμπάλη, Όλγα Ιμβριώτη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Στέλιος Κουκουσέλης Φούσκης, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή και Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά.