Connect with us

ΕΟΕ

ΕΟΕ: Πέντε νέες βάρκες για την Εθνική κωπηλασίας

Published

on

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στο πλαίσιο της στήριξής της προς τις ομοσπονδίες προχώρησε στη χρηματοδότηση προς την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, για την προμήθεια πέντε νέων βαρκών για την Εθνική ομάδα.

Τα νέα σκάφη θα χρησιμοποιήσουν οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Πέτρος Γκαϊδατζής, Ζωή Φίτσιου και Μηλένα Κοντού, καθώς και οι υπόλοιποι κορυφαίοι κωπηλάτες.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη συνεχή αναβάθμιση των συνθηκών προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών και την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού στις ομοσπονδίες, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη συνδρομή χορηγού και εκτός από τις κωπηλατικές λέμβους, αφορά και στην αγορά σκαφών για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε: «Η στήριξη των ομοσπονδιών και των αθλητών αποτελεί βασική προτεραιότητα μας, καθώς η επένδυση στον αθλητικό εξοπλισμό είναι επένδυση στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και στις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια».
Mε χρηματοδότηση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την πρόταση της επιτροπής εξοπλισμών της ΕΟΕ, αγοράστηκαν επίσης πρόσφατα, στρώματα αλμάτων για τον ΣΕΓΑΣ που τοποθετήθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο και από τον ΣΕΓΑΣ και δύο συλλογές ηλεκτρονικών συστημάτων χρονομέτρησης κολύμβησης για την ΚΟΕ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr