Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πέντε τελικοί για την Ελλάδα στο παγκόσμιο

Published

on

Συνεχίζεται η εξαιρετική παρουσία των ελληνικών πληρωμάτων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μετά την ολοκλήρωση του απογευματινού προγράμματος που αφορούσε στην κατηγορία των εφήβων και των νεανίδων, η ελληνική αποστολή πρόσθεσε τέσσερις προκρίσεις σε τελικούς και αύριο το πρωί της Κυριακής, πέντε πληρώματα θα διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο.
Η δίκωπος με τους Καλανδαρίδη-Νικολαΐδη διεκδικεί αύριο το χρυσό μετάλλιο καθώς πέρασε με τη δεύτερη επίδοση, με ελάχιστη διαφορά από το γερμανικό πλήρωμα καθώς τερμάτισαν σε 7:31.500 έναντι 7:31.400.
Το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Βόντζου-Κυρίδου πέρασαν στον τελικό με τυον καλύτερο χρόνο από όλα τα πληρώματα κάνοντας 7:57.27 και έχουν θέσει τις βάσεις για μετάλλιο.
Πρόκριση και για την τετράκωπο των εφήβων με τους Κουκούτη, Παλαιοπάνο, Γιάννατζη και Στάμο που πήρε την πρόκριση τερματίζοντας 3η στον ημιτελικό όπως και το τετραπλό σκιφ των νεανίδων με τις Βιτζιλαίου-Μπούρμπου-Τσαμοπούλου-Πέργουλη που επίσης προκρίθηκαν τρίτες από τον ημιτελικό.
Την πρόκριση στον τελικό έχει ήδη εξασφαλίσει από τα επαναληπτικά και η δίκωπος των νεανίδων με τις Γεωγούδη, Μπούρμπου.
Δεν τα κατάφερε το τετραπλό σκιφ των εφήβων με τους Δεμέλη-Σακκά-Μπαλή-Παπακωνσταντίνου και θα αγωνιστεί στον τελικό Β, ενώ στον τελικό Γ θα αγωνιστεί το διπλό σκιφ εφήβων με τους Ψαρρό-Γραμμενιάτη πήραν την 5η θέση και την 17η στη γενική κατάταξη του παγκοσμίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr