Connect with us

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Περήφανοι Κοζανίτες

Published

on

Από το σύλλογο Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτων ανακοίνωση που συγχαίρει την αθλήτρια Κατερίνα Τζέλλου για τη μεγάλη της επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τάε κβον ντο εφηβων, νεανίδων.

Η ανακοίνωση
«Ολοκληρώθηκε μετά από 5 μέρες το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στη Λετονία όπου συμμετείχαν 50 χώρες από όλη την Ευρώπη. Η ελληνική αποστολή με πλήρη ομάδα, 10 εφήβων και 10 νεανίδων έδωσαν δυναμικά το παρόν σε ακόμη μία διεθνή διοργάνωση. Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη συμμετείχε η αθλήτρια Κατερίνα Τζέλλου αντικαθιστώντας την πρωταθλήτρια Μαρία Μωυσίδου λόγω τραυματισμού στην κατηγορία των – 68 κιλών.
Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Χρήστος Αλμασίδης τόνισε: «Η Κατερίνα είναι μία αθλήτρια μικρή ηλικιακά αλλά από τα αποτελέσματά της πολλά υποσχόμενη, κατάφερε σε ηλικία 16 χρονών να στεφτεί χάλκινη στην Ευρώπη. Είναι η δεύτερη φορά της που συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας με πρώτη το 2014 στο παγκόσμιο της Ταϊπέι. Παρόλο που δεν είχε διεθνή εμπειρία τα πήγε πολύ καλά και έφερε μία ακόμη ευρωπαϊκή διάκριση στη χώρα αλλά και στον σύλλογο την 11η. Βεβαίως η Κατερίνα ακολουθεί μία οικογενειακή παράδοση στο ταεκβοντό μιας και τα δύο της αδέλφια είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την αθλήτρια μας, για τη διάκριση που έχει καταφέρει και ελπίζω με τα προνόμια που τους δίνει η πολιτεία να μπορέσει να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το χρόνο της και να αφοσιωθεί στο αγώνισμα του ταε κβον ντο κάνοντας στο μέλλον μεγαλύτερες διακρίσεις. Η επιτυχία της Τζέλλου έρχεται να προστεθεί στις διακρίσεις του συλλόγου που επί 13 συνεχόμενα χρόνια επανδρώνει την Εθνική ομάδα, χαρίζοντας ξεχωριστές επιτυχίες στη χώρα αλλά και στην πόλη της Κοζάνης. Αξίζει να κάνουμε μία αναφορά σε όλους αυτούς τους αθλητές που επί 11 χρόνια ήταν και είναι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού αγωνίσματος του τάε κβον ντο και με τις διακρίσεις τους συμβάλλουν και αυτοί στην ανάπτυξη του ταεκβοντό.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2005
Αργύρης Διάφας, χάλκινο πανευρωπαϊκό εφήβων στο Αζερμπαϊτζάν
Δήμητρα Δεμερτζίδου, 5η θέση πανευρωπαϊκό νεανίδων στο Αζερμπαϊτζάν
Ελένη Κατσάρ, 5η θέση πανευρωπαϊκό νεανίδων στο Αζερμπαϊτζάν
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2006
Νίκος Τζέλλος, χάλκινο παγκόσμιο εφήβων στο Βιετνάμ
Θωμάς Παυλός, 5η θέση παγκόσμιο εφήβων στο Βιετνάμ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2007
Νίκος Τζέλλος, χρυσό πανευρωπαϊκό εφήβων στο Αζερμπαϊτζάν
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2008
Παρμενίων Πατιάς, 5η θέση παγκόσμιο εφήβων στην Τουρκία
Ελένη Παππά, αργυρό βαλκανικό γυναικών στη Ρουμανία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2009
Θόδωρος Χασιώτης, χάλκινο πανευρωπαϊκό εφήβων στη Σουηδία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2010
Κλεάνθης Τζέλλος, αργυρό παγκόσμιο εφήβων στο Μεξικό
Νίκος Τζέλλος, αργυρό πανευρωπαϊκό ανδρών στην Ρωσία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2011
Στέλιος Μεχτερίδης Παπαδόπουλος, αργυρό βαλκανικό ανδρών στη Σερβία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2012
Απόστολος Τεληκωστόγλου, αργυρό παγκόσμιο εφήβων στην Αίγυπτο
Στέλιος Μεχτερίδης Παπαδόπουλος, χάλκινο πανευρωπαϊκό ανδρών στην Αγγλία
Θόδωρος Χασιώτης, 5η θέση πανευρωπαϊκό νέων ανδρών στην Ελλάδα
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013
Θόδωρος Χασιώτης, χάλκινο πανευρωπαϊκό νέων ανδρών στην Μολδαβία
Στέλιος Μεχτερίδης Παπαδόπουλος, 5η θέση μεσογειακό στην Τουρκία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2014
Απόστολος Τεληκωστόγλου, 5η θέση πανευρωπαϊκό νέων ανδρών στην Αυστρία
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2015
Κατερίνα Τζέλλου, χάλκινο πανευρωπαϊκό νεανίδων στη Λετονία.
Όλες οι παραπάνω διακρίσεις είναι απόσταγμα μιας μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο από τις ακαδημίες στα τμήματα υποδομής και την αγωνιστική ομάδα από όλους τους συνεργάτες, γυμναστές και προπονητές και θα συνεχίσουμε άοκνα με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε όλοι μαζί τις γνώσεις μας έτσι ώστε να πετύχουμε στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Θέλω να συγχαρώ δημόσια την αθλήτριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα και βεβαίως για την επιτυχία της.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει την Κατερίνα για την συμμετοχή και την διάκρισή της και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει με τη σειρά του την ελληνική ομοσπονδία που έδωσε την ευκαιρία στην αθλήτρια του συλλόγου να ενταχθεί στο εθνικό μας συγκρότημα καθώς επίσης και για την πολύ οργανωμένη προσπάθεια που έκαναν στο προπονητήριο πρότυπο της ένωσης τάε κβο ντο βορείου Ελλάδος, την διοίκηση της ΕΤΑΒΕ που σε ετήσια βάση έχει έναν σχεδιασμό για τους επίλεκτους αθλητές της και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να αποκτούν εμπειρία και αγωνιστική ετοιμότητα που χρειάζεται ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις και τέλος τους προπονητές που συμβάλλουν σε αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της Εθνικής ομάδας κύριους Παντελή Εφραιμίδη, Νίκο Παπαδέα και Γιάννη Μαμέκα που έκαναν ότι καλύτερο για όλους τους αθλητές στην Εθνική μας ομάδα και τέλος να ευχαριστήσουμε τους γυμναστές του συλλόγου και τους προπονητές που έχουν την καθημερινή ευθύνη των αθλητών μας, μαζί και της Τζέλλου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/