Περιμένοντας ανακοινώσεις για τα διασυλλογικά

Την επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων περιμένουν στο στίβο καθώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το καλεντάρι της θερινής σεζόν.

του Σούλη Μέζου

Με την μακρά προεκλογική περίοδο και την πανδημία που έχει απορυθμίσει την κανονικότητα, το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ έχει «παγώσει» και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς τα σωματεία και τους προπονητές σχετικά με την επανεκκίνηση.
Με εξαίρεση τα μέλη της προ-Ολυμπιακής ομάδας που έχουν κάνει προγραμματισμό ανεξαρτήτως εγχώριων διοργανώσεων και δραστηριότητας, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες, δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πραγματοποίηση των διασυλλογικών που είναι και οι αγώνες με τους οποίους ξεκινά η θερινή σεζόν.
Λαμβάνοντας υπόψη πως από σήμερα ανοίγει το λιανεμπόριο και πως η αγωνιστική δραστηριότητα σε αρκετά αθλήματα έχει επανέλθει, θα πρέπει να ξεκινήσει τη συζήτηση για το στίβο προκειμένου να βγουν οι ημερομηνίες και να μην υπάρχει το… άγνωστο για τους αθλητές και τις αθλήτριες.
Σύμφωνα με το καλεντάρι κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά το διασυλλογικό για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ14.