Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρόεδρος στους προπονητές στίβου ο Κεφαλόπουλος

Published

on

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής του βάδην και ένας από τους κορυφαίους του αγωνίσματος παγκοσμίως, είναι ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού. Ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος υπερψηφίστηκε από τους συναδέλφους του στις εκλογές που έγιναν χθες.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με το σύστημα Ζεύς.Η ψηφοφορία ανέδειξε ως πρόεδρο τον κο Κεφαλόπουλο Ναπολέων, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις στο ΔΣ της Ένωσης καταλαμβάνουν οι εξής:
Αντιπρόεδρος: Βαρσάμης Νικόλαος
Γραμματέας : Δαμασκηνός Δημήτριος
Ταμίας : Ζαμπέλης Βασίλειος
Μέλη: Δαγκόγλου Ιωάννης, Μπαρδής Σίμος, Παπανίκος Ευάγγελος
Με απόφαση του ΔΣ θα εκπροσωπηθεί ο σύνδεσμος δια του προέδρου, στην κηδεία του Ολυμπιονίκη Ρουμπάνη Γεωργίου.
Το επόμενο ΔΣ της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.
Όσον αφορά την εκπροσώπηση των προπονητών στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ αυτό είναι ένα θέμα που θα επιλυθεί τις επόμενες μέρες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr