Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη μονομαχία Καραλή – Ντουπλάντις για το 2026

Published

on

Οι δυο κορυφαίοι επικοντιστές του κόσμου, θα μας δώσουν μια πρόγευση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του Τόρουν, την ερχόμενη Κυριακή (22/2) στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

Στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) θα αγωνιστεί η παγκόσμια αφρόκρεμα του επί κοντώ τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Ο Καραλής έχει κάνει δύο αγώνες μέχρι στιγμής έχοντας πηδήξει 5.90μ στην Παιανία και 5.93μ στο Λοντζ (Πολωνία) που είναι και η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο.
Από την άλλη, ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) θα κάνει τον πρώτο του αγώνα για φέτος, καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος θα κάνει μόνο δύο αγώνες πριν από το παγκόσμιο για να βρει ρυθμό. Οι δυο τους κλέβουν την παράσταση και αναμένεται να δούμε τα πρώτα εξάμετρα άλματα για φέτος.
Στη λίστα εκκίνησης, εκτός από το δίδυμο, υπάρχουν ακόμα ο Κέρτις Μάρσαλ (Αυστραλία), ο Σαν Κέντριξ (ΗΠΑ) καθώς και ο φορμαρισμένος Κέι Σι Λάιτφουτ (ΗΠΑ).
Στις γυναίκες θα αγωνιστούν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού Μαρί Ζουλί Μπονέν (Γαλλία), η Αντζέλικα Μόσερ (Ελβετία), η Τίνα Σούτεγ (Σλοβενία), η Αμαλί Σβαμπίκοβα (Τσεχία) καθώς και οι Νεοζηλανδές Ολίβια Μακτάγκαρτ και Ίμοτζεν Άουρις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr