Την πρώτη της νίκη ως μαμά και μάλιστα με φετινό ρεκόρ, σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στο γκαλά της Φιλοθέης όπου επέστρεψε για να αγωνιστεί στο επί κοντώ.
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια επέστρεψε στο μίτινγκ του συλλόγου της Φιλοθέης (που είναι και ο σύλλογός της) και με 4.40μ ήταν η νικήτρια, βελτιώνοντας το 4.37μ που ήταν το φετινό της ρεκόρ.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα από το 4.20μ το οποίο πέρασε με την πρώτη όπως και το 4.30μ και το 4.40μ. Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στο 4.50μ, όμως σε καμία από τις τρεις προσπάθειες της δεν κατάφερε να ανέβει στον πήχη. Ωστόσο συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά σε κάθε αγώνα.
Δεύτερη ολοκλήρωσε η Αριάδνη Αδαμοπούλου που επίσης πέρασε το 4.40μ αλλά με χειρότερες προσπάθειες και τρίτη η Ισπανίδα Μόνικα Κλεμένε.