Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, σε έκτακτη συνεδρίασή της Εφορείας της, μετά την αναγγελία του θανάτου του Γεώργιου Ανδρεάδη εξέδωσε ψήφισμα στη μνήμη του.
«Ο Γεώργιος Ανδρεάδης υπήρξε για πολλά χρόνια μια εξέχουσα προσωπικότητα της Ελληνικής και Διεθνούς Ιστιοπλοΐας. Διακεκριμένος ιστιοπλόος, με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και κόσμησε με την παρουσία του πολλά διοικητικά όργανα του αθλήματος σε διεθνή κλίμακα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. Για την πολύπλευρη δράση του στον χώρο της Ιστιοπλοΐας τιμήθηκε από από διάφορους φορείς του Αθλήματος και από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με την υψηλή διάκριση Olympic Order για τις υπηρεσίες του στο Ολυμπιακό Κίνημα.
Ο Γεώργιος Ανδρεάδου υπήρξε, πέραν των ανωτέρω και θερμός υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και του εκπαιδευτικού της έργου.
Η Εφορεία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας αποφάσισε επίσης:
- Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
- Να στηρίξει συμβολικά με το ποσό των 500 Ευρώ την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοίας.
- Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος με τον Πρόεδρο της Ισίδωρο Κούβελο
- Να δημοσιεύσει το παρόν Ψήφισμα στον Τύπο και να το αναρτήσει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΟΑ».