Connect with us

ΤΕΝΙΣ

ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ 2026: Ευκαιρία για τον Τσιτσιπά

Published

on

Την ευκαιρία να προχωρήσει στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός 2026, έχει αύριο (18:30) ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αντιμετωπίσει στο Κορτ 14 τον Ματέο Αρνάλντι (Νο104).

Ο Τσιτσιπάς είχε αντιμετωπίσει τον Ιταλό το 2024 στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός το 2024 και τον είχε κερδίσει 3-1 (3-6, 7-6, 6-2, 6-2) στη μία και μοναδική φορά που οι δυο τους έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε οποιοδήποτε τουρνουά.
O νικητής θα περάσει στον θα περάσει στον τρίτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπεν Σέλτον (Νο5) και Ράφαελ Κογινιό (Νο62).
Στο μεταξύ, σημερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε τρεις ώρες και 44 λεπτά, αλλά και πέντε ματς πόιντ για να περάσει στον 3ο γύρο για 21η φορά στην καριέρα του! 
Ο Σέρβος , ζορίστηκε αρκετά για να λυγίσει την αντίσταση του Βαλεντίν Ρογιέ (Νο74) με 3-1 (6-3, 6-2, 6-7(7), 6-3). Ο Τζόκοβιτς στον τρίτο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Ζοάο Φονσέκα και Ντίνο Πρίζμιτς. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr