Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ 2026: Θετική η παρουσία των Ελληνίδων

Published

on

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ελληνίδων αθλητριών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που φιλοξενείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με την Αθανασία Μεσίρη να ξεχωρίζει στο άλμα, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στον κόσμο με βαθμολογία 13.466.

Η εμφάνισή της στο αγώνισμα του αλματος αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της συμμετοχής της ελληνικής γυναικείας ενόργανης γυμναστικής, καθώς η 13η θέση σε μια της όσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση επιβεβαιώνει την αξιόλογη αγωνιστική της παρουσία και αναδεικνύει τη δυναμική της στο συγκεκριμένο όργανο.
Παράλληλα, οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν με συνέπεια και προσπάθεια στα όργανα της συμμετοχής τους, καταγράφοντας τις ακόλουθες επιδόσεις:

  • Αθανασία Μεσίρη: 13.466 βαθμοί στο άλμα – 13η θέση στον κόσμο
  • Ελβίρα Κατσάλη: 11.233 βαθμοί στο δίζυγο (125η) και 11.500 βαθμοί στη δοκό (127η)
  • Τσιώρη Μαγδαληνή: 10.800 βαθμοί στο δίζυγο (136η)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr