Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σαγκάη: Καλή κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Published

on

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος στο μάστερς της Σανγκάης στην Κίνα, το οποίο θα διεξαχθεί από μεθαύριο έως τις 12 Οκτωβρίου. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο Πεκίνο, λόγω του τραυματισμού του στη μέση, αλλά θα παίξει στο προτελευταίο μάστερς της σεζόν. Ο Τσιτσιπάς πέρασε χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο και στο δεύτερο, όπως προέκυψε από την κλήρωση θα παίξει με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μπότικ Βαν Ντε Ζάντσχουλπ και τον Νούνο Μπόρχες. Στον τρίτο γύρο ο πιθανότερος αντίπαλός του είναι ο Καρέν Κατσάνοφ, ενώ στη φάση των «16» ενδεχομένως να βρει μπροστά του τον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr