Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2025 – κολύμβηση: 15ος ο Γιουρτζίδης, 30ός ο Παπαστάμος

Published

on

Τα προκριματικά των 400μ μεικτής των ανδρών δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν στην ελληνική αποστολή με τον Απόστολο Παπαστάμο να αφήνει την κούρσα του, ενώ ο Δανιήλ Γιουρτζίδης ολοκλήρωσε στην 15η θέση.

Πρώτος από τους Έλληνες έπεσε στη 2η προκριματική σειρά ο Δανιήλ Γιουρτζίδης που ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη έχοντας 4:16.87 φετινό ρεκόρ. Ολοκλήρωσε την κούρσα σε 4:16.62 για να κάνει και ατομικό ρεκόρ καταλαμβάνοντας συνολικά την 15η θέση.
Ο Απόστολος Παπαστάμος έπεσε στην 4η σειρά και ολοκλήρωσε σε 4:31.05 για να καταλάβει την 30ή θέση. Ο Χανιώτης φάνηκε να αφήνει την κούρσα μετά το 100αρι και απλά κολύμπησε για να ολοκληρώσει τα 400μ. Ο Παπαστάμος ταξίδεψε τη Σιγκαπούρη από τη Μαλαισία που ήταν η ελληνική αποστολή για προετοιμασία, έχοντας αρρωστήσει, ενώ έπαιρνε αντιβίωση για αρκετές μέρες και αυτό τον επηρέασε πολύ.
Η 8αδα του τελικού έκλεισε στο 4:13.59, μία επίδοση στα μέτρα του Παπαστάμου που έχει ατομικό ρεκόρ 4:10.83 και φέτος είχε κολυμπήσει σε 4:14.37.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr