Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Θύμα επίθεσης ο Μπος, έβαλε τέλος στη σεζόν

Published

on

Δεν τελείωσε καλά η σεζόν για τον παγκόσμιο πρωταθλητή των 800μ. Πιερ Αμπρος Μπος (όπως έχει ζητήσει ο ίδιος να τον αποκαλούν) ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Ο Γάλλος πρωταθλητής εντελώς απροσδόκητα βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία άτομα τα οποία προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Για να τα καταφέρουν άρχισαν να τον χτυπάνε και χρησιμοποιώντας μαχαίρι κατάφεραν να τον τραυματίσουν. Ο ίδιος προχώρησε σε δημόσια δήλωση λέγοντας πως για τον ίδιο έχει τελειώσει για φέτος η σεζόν καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά καθώς το σοκ που υπέστει ήταν μεγάλο. Ακόμα όμως και έτσι, ο Γάλλος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναθλητές του, έκλεισε τη δήλωση του λέγοντας πως εξακολουθεί να αγαπά όλον τον κόσμο, εκτός από… τρεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr