Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

ΤΟΚΙΟ 2025 – Ταμπέρι: «Η απόφαση να αγωνιστώ ήταν δύσκολη»

Published

on

Στο στάδιο που κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο επιστρέφει ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, αλλά ο Ιταλός πρωταθλητής δεν θυμίζει καθόλου τον αθλητή του 2021, καθώς μέχρι στιγμής έχει μείνει πολύ χαμηλά στις επιδόσεις του.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Ο Ταμπέρι βρίσκεται στην ιταλική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο και στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα αγωνιστεί ως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2023. Η υπεράσπιση του τίτλου του είναι πραγματικά δύσκολη, καθώς ο 33χρονος έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις αγώνες στην σεζόν και έχει υπερβεί το 2.20μ. Πριν από δύο χρόνια στην Βουδαπέστη είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με 2.36μ: «Το παγκόσμιο είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά η κατάστασή μου βελτιώνεται. Αυτό με ενθουσιάζει και μου δημιουργεί κίνητρο. Η απόφαση να αγωνιστώ στο Τόκιο ήταν δύσκολη διότι θα αφήσω πίσω την σύζυγο και την κόρη μας, αλλά πήραμε αυτή την απόφαση μαζί. Όσο είμαι ακόμα επαγγελματίας αθλητής, θα χρειάζεται να παίρνω ανάλογες αποφάσεις. Τα λέμε στο Τόκιο, λοιπόν, και ελπίζω να αξίζει».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr